Print 
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten met vlees
    Beenhammetje ...  € 20,50
 

Gemarineerd met honing

   
    Biefstuk ...  € 19,00
 

Medium gebakken biefstuk van de haas

   
    Cordon Bleu ...  € 20,75
 

Dubbelgevouwen schnitzel met ham en kaas

   
    Entrecote ...  € 20,50
 

Mals met een randje vet

   
    Holsteiner Schnitzel ...  € 20,75
 

Schnitzel met ham en gebakken ei

   
    Kipschnitzel ...  € 17,75
 

Gepaneerde kipfilet

   
    Rib-eye ...  € 24,50
 

Lendesteak van ongeveer 300 gram

   
    Schnitzel ...  € 18,00
 

Tot in de verre omgeving bekend als deurmat

   
    Spareribs ...  € 19,75
 

Zoet of pittig gemarineerd

   
    Varkenshaas ...  € 18,75
 

Varkenshaas medaillons

   
    Champignonsaus ...  € 2,75
    Gebakken champignons ...  € 2,75
    Gebakken uien ...  € 2,75
    Roomsaus ...  € 2,75
    Zigeunersaus ...  € 2,75
    Pepersaus ...  € 2,75
Hoofdgerechten met vis
    Gamba's in knoflookroomsaus ...  € 21,50
 

Gepelde gamba's in romige saus

   
    Kabeljauwfilet ...  € 21,50
 

Heerlijk zachte witvis uit de Noordzee

   
    Pangafilet ...  € 19,00
 

Zachte witvisfilet met gamba's en chilisaus

   
    Victoriabaars ...  € 19,00
 

Op Victoriaanse wijze gebakken

   
    Vispotje ...  € 21,50
 

Stukjes zalm, kabeljauw, zeevruchten en garnalen in romige saus

   
    Zalmfilet ...  € 19,50
 

Gebakken in roomboter

   
Vegetarisch
    Groentenwrap ...  € 14,75
 

Verse groenten uit de wok geserveerd in een wrap, gegratineerd met kaas

   
Kindergerechten
    Frikandel met frites ...  € 6,50
    Frikandel speciaal met frites ...  € 7,25
    Kipnuggets met frites ...  € 7,00
    Knakworst met frites ...  € 6,50
    Kroket met frites ...  € 6,50
    Pannenkoek met appel ...  € 8,50
    Pannenkoek naturel ...  € 8,00
    Saté met frites ...  € 9,50
© 2017 - Restaurant De Driesprong - Alle rechten voorbehouden - Ontwerp en onderhoud door totalwebshops